L’espai O-ken neix amb la voluntat de contribuir a millorar els diferents hàbitats de les persones a través de l’arquitectura, l’interiorisme, l’urbanisme i el paisatgisme des de la bioconstrucció, la geobiologia, la psicologia i la geometria natural.

Entenem l’ésser humà com a resultat de la interacció amb el medi que l’envolta, íntimament unit a tots els processos naturals de la Terra dels que en resulta la Vida.

Entenem l’edificació d’espais com una tercera pell dels éssers humans que els han d’habitar, complint amb les funcions de protecció, connexió i revitalització.

Entenem que el resultat de l’activitat humana ha d’estar en equilibri amb l’entorn, amb la resta d’éssers vius i totes les forces que permeten l’existència.

OKEN som la Montserrat Fusano i Bonhome i el Marc Binefa i Vilà, dos arquitectes que després de 15 anys d’experiència en desenvolupar arquitectura de qualitat utilitzant tan la raó com la intuïció des de DOSPUNTS ARQUITECTURA, ara ja fa 5 anys que ens focalitzem en el vincle amb els nostres clients i en que els espais que dissenyem plegats siguin font de salut.

Treballem amb una àmplia i consolidada xarxa de col·laboradors que ens permeten afrontar els reptes més agoserats i estem compromesos en la vessant social amb les associacions: GEA Associació d’Estudis Geobiològics de la qual la Montserrat n’és l’actual presidenta; i ORÍGENS Escola taller de bioconstrucció de la que en Marc n’és l’actual secretari.

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.