Aquestes Jornades, les organitza el Dept. d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya en col.laboració amb Orígens Escola Taller de Bioconstrucció.

La biohabitabilitat és un terme que ens va presentar la Dra. Elisabet Silvestre, primer en el Postgrau “Entorno i Arquitectura” l’any  acadèmic 2010-11 a Elisava (UPF), i que tant als alumnes com a mi mateix com a director, ens va frapar de seguit. Posteriorment,  en el Postgrau “Ecohabitat: Rehabilitación energética y Regeneración social” que vaig tenir la sort de co-dirigir amb el Josep Linares també a Elisava(UPF), vam continuar convidant-la perquè enteníem que era ja un terme indissociable a la normal praxis arquitectònica.

Aquell any, 2013-14 , vam fer un blog amb els alumnes del màster on ells havien de resumir les xerrades magistrals en un post al blog del màster: ecobiohabitat.com, en el que trobareu un bon resum del que llavors ens explicava la Dra. Elisabet en el següent enllaç:

https://ecobiohabitat.com/2014/07/29/35-que-es-la-biohabitabilidad/

Bé, doncs convençuts de la necessitat d’incorporar aquesta paraula i tot el que comporta en el farragós món de l’edificació, des d’Orígens vam proposar aquesta temàtica a la Generalitat, que ens la van acceptar i aquí la teniu: una jornada on la Montserrat Fusano, arquitecta i actual presidenta de GEA, la mateixa Dra. Elisabet Silvestre i l’enginyer de Telecomunicacions Alfred Villagrasa ens ampliaran el terme biohabitabilitat amb les seves xerrades.

Aquest és el Programa Jornada Tècnica Biohabitabilitat. pdf que us podeu descarregar.

Plantilla_Biohabitabilitat v2

Un cop s’acabin les xerrades, qui vulgui, podrà venir a visitar l’Escola Orígens i menjar quelcom acompanyat dels ponents i de l’equip de l’Escola Orígens.

 

Esperem veure-us-hi!

 

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.