Celebrant que la seu d’espai Oken serà una delegació d’Orígens Escola-Taller de Bioconstrucció, per informar-vos de tot el que s’hi fa, com es fa i quan es fa. I aprofitant també que n’he estat alumne us adjuntem unes imatges per anar fent boca d’un curs que m’atreviria a qualificar de transformador i que no puc més que recomanar.

IMG_7397

Aquest serà el vostre kit d’eines, cadascú en té un i cadascú té el seu espai de treball. El primer dia si no has agafat mai cap paleta amb ànim d’aixecar un parament vertical, fa un xic de basarda, però de seguida t’ho fas teu. Sóc arquitecte, i francament, encara avui no entenc com és que aquest tipus de pràctiques no estan integrades dins els plans formatius de la carrera. La teva visió de l’arquitectura canvia notablement.

El Curs d’Oficial de Paleta en Bioconstrucció es realitza en l’entorn de la Garrotxa, a Les Planes d’Hostoles tots els dijous al llarg de gairebé 4 mesos. Un detall molt important és que la proximitat tant del professorat com de la gent d’Orígens permet que el curs sigui apte per a tots els públics: estudiants i professionals, homes i dones, vinculats al món de la construcció o no. Prepareu-vos per tot un regitzell d’emocions, gent genial i aprenentatges no només tècnics.

Només queden 3 setmanes per a que comenci, animeu-vos-hi, doncs si sou estudiants teniu un important descompte!

2 comentaris

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.